Ruh Eşinizi Bulmak İstiyorsanız Dikkat Etmeniz Gereken 6 Madde

1. Size karşı nazik davranan herkese karşılık vermeyin.

Birinin size karşı ilgili olduğunu fark ettiğinizde bu sizinde aynı duygularla karşılık vermek zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Güçlü bir ilişkiyi belirleyen çeşitli faktörler vardır. Normal düzeyde bir ilgi tabi ki güzel hissettirecektir ancak gerçek uyum ve sevgiyi bulduğunuzdan tam olarak emin olmak zorundasınız.

2. İlk adımı atmamalı düşüncesi.

Artık kurallar değişti. Yeni kurallara göre belli olan tek şey ise artık hiçbir kuralın olmadığı.Örneğin Kadın olmanız, bazı şeylere sizin öncülük edemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Eğer gerçekten aşkı arıyorsanız ilk adımı atmaktan korkmamalısınız. En azından karşınızdaki kişiye ondan hoşlandığınızı belli edebilmelisiniz.

3. Yalnız kalmaktan korkmayın.

Yalnızlığınızla barışık olun. Önce kendinizle sağlıklı bir ilişki kuramamışsanız, başka biriyle sağlıklı ilişki içinde olmayı bekleyemezsiniz. Mutluluğunuz biriyle ilişkiniz olmasına bağlıysa, bir süre sonra ilişki yaşadığınız kişiye bağımlı hale gelirsiniz. Ayrıca yalnız kalabilmeyi başaran kişi, kendine en uygun partneri bulma konusunda en şanslı olan kişidir. Çünkü birileriyle birlikte olma çabasıyla, içine tam olarak sinmeyen biriyle ilişkiye başlamaz. Böylece doğru kişiyi bekleyebilecek dirayete sahip olur.

İkiyüzlü Ve Sizi Kandırmaya Çalışan Birini Tespit Etmenizi Sağlayacak 7 Davranış Biçimi

Ruh Eşinizi Bulmak İstiyorsanız Dikkat Etmeniz Gereken 6 Madde

4. Zor konuşmalar

Zor konuşmalar sağlıklı bir ilişkinin doğasında bulunan bir olgudur. Eğer bir şeylerin gerçekten iyi ilerlemesini istiyorsanız, partnerinize karşı her zaman açık sözlü ve dürüst olmalısınız. Eninde sonunda, ruh eşinizle bu zor konuşmaları yapmanın o kadar kötü bir şey olmadığını fark edeceksiniz. Zaten eğer bu zorlu konular açıldığında karşınızdaki kişi sizden kaçacak ya da soğuyacaksa bu onun, sizin için doğru kişi olmadığı anlamına gelmektedir.

5. Görünümünüzü başkalarının beğeneceği şekilde değiştirme

Sizi siz yapan yani sizi diğer insanlardan ayıran temel özelliklerinizi, başkaları beğenir mi? kaygısıyla değiştirmemelisiniz. Sırf başkalarının beğenisi kazanmak adına kendinizden ödün vermek belki size kısa vadede verecektir. Ancak uzun vadede içinizden bir parçadan vazgeçmenin verdiği huzursuzluk ağır basacaktır. Özünüzden asla vazgeçmeyin.

Ruh Eşinizi Bulmak İstiyorsanız Dikkat Etmeniz Gereken 6 Madde

Ruh Eşinizi Bulmak İstiyorsanız Dikkat Etmeniz Gereken 6 Madde

6. Tanıştığınız her bireyi bir önceki ile karşılaştırma

Bütün kıyaslamalara bir dur demelisiniz çünkü her insan farklı olduğu gibi kendi içinde özeldir. Ayrıca hiç kimse başkalarıyla karşılaştırılmaktan hoşlanmazlar. Böyle durumlarda işler sarpa sarmaya başlar ve sonunda kırıcı bir noktaya ilerler. Bu yüzden her bireyin kendi içinde farklı olduğunu kabul edin ve gözünüze çarpan benzerlikler olsa bunları kendinize saklayın. Zaten zaman size karşınızdaki kişinin farklılıklarını görebilmeniz için yeterli fırsatı verecektir. Zamana güvenin.

Benzer motivasyon yazılarını okumak için tıklayınız

alıntı: filoji

You may also like...