Evlilik Yıldönümüne Romantik Sürpriz Önerileri

            Evlilik hayatının her günü çok özel olurken bu birliktelikte çiftlerin her zamankinden daha çok yakınlaştığı ve daha çok an paylaştığı bir yaşam söz konusudur. yıldönümleri de çiftlerin aşk ve sevgilerini birbirlerine sunmak için bir fırsat olurken evlenme günlerinin yıldönümleri de ayrı bir önemde değerlendirilir. Sizler de eşinize evlilik sürprizleri hazırlayarak bu özel günü anlamlandırmak istiyorsanız değişik fikirlerden yararlanabilirsiniz.

Romantic Surprise Suggestions for Wedding Anniversary

Evde Birlikte Kutlama Yapın

            Romantik bir gece geçirmek için evin girişine bir mum yolu yapabilirsiniz. Mum ışıkları altında yerlere kırmızı gül yaprakları ve odanızın duvarlarına yansıyan loş mum ışıkları altında bir romantizm yaratabilirsiniz. Bu şekilde hazırlanan kutlama için bir de romantik bir yemek masası hazırlamanız gerçekten de çok şık bir kutlama organizasyonu olacaktır.

Aşkınızı Anlatan Mektuplar Yazın

            Eşinizin çekmecesine, arabasına, ceketinin cebine ya da çantasına evlilik yıldönümünüze özel aşk mektupları koyabilirsiniz. Bu mektuplarda ona aşkınızı şiirlerle veya anılarınızla anlatabilir veya bu gece için sürprizine ait notlar paylaşabilirsiniz. Böylelikle hem aşkınızı canlı tutabilir hem de eşinize geceye özel bir hazırlık yapma imkânı sunabilirsiniz.

Romantic Surprise Suggestions for Wedding Anniversary

Küçük Bir Kaçamak Ayarlayın

            Eşinizle birlikte geçirdiğiniz kısıtlı zamanları telafi etmek istiyorsanız ve yoğun iş yaşamından küçük tatiller dahi yapamıyorsanız bunu ertelemeyin. Evlilik yıldönümünüzde eşinize bir sürpriz yaparak onu iş çıkışında alarak daha önceden rezervasyon yaptırdığınız şehir dışında bir otele veya yakınlarda küçük bir sahil kasabasına tek gecelik dahi olsa götürebilir ve romantik bir geceyi doyasıya dinlenerek yaşayabilirsiniz.

Küçük Sürprizlerle Onu Şımartın

            Eşinize evlilik yıldönümü için onun sevdiği bir parfümü, istediği veya beğendiği bir yüzüğü veya kıymetli bir kolyeyi hediye alarak işe başlayabilirsiniz. Bu hediyeyi de akşamı birlikte geçireceğiniz yerde muhafaza edin. İşyerine veya eve göndermek için kırmızı güllerle bezenmiş bir buketin içerisine koyduğunuz küçük bir notla onu yönlendirin. Evde akşama bir kutlama varsa bazı yerlere küçük küçük notlarla hediyenin yerini tarif ederek onu heyecanlandırarak şımartabilirsiniz. Evlilik yıldönümünüzde ayrıca eşinizin beğendiği tarzda giyinebilir ve onun sevdiği kokuyu sürerek onu kendinize biraz daha çekebilirsiniz.

Romantic Surprise Suggestions for Wedding Anniversary

You may also like...