Evlilik Yıl Dönümü İçin Yaratıcı Hediyeler

            Önemli günler, insanların hatırlanması kendisini değerli hissetmesi ve artı depolaması için var olan tebessüm dolu zamanlardır. Bu zamanlar da yapılan sürprizler kimi zaman ilişki açısından üst seviyeye çıkmaya kimi zamanda bağların daha sıkı pekişmesine yarar. Bu anlamlı zamanlardan biride yıl dönümüdür. Peki, yılda bir kere olan sonsuzluğa birlikte iyi ve kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta evet dediğiniz bu günün kutlaması için eşinize ne yapacaksınız? Her hediye önemlidir fakat kendinizin anlam duygu ve yaratıcılık kattığınız hediyeler inanın daha önemlidir. Şimdi bu konuyu yaratıcı fikirlerle inceleyelim.

Creative Gifts for Wedding Anniversary

            Eşinize evlilik yıl dönümünde sürpriz yapmak istiyorsa bu maddelerden birilerini seçebilir. Evlilik sürprizleri asla unutulmaz bunu unutmayın.

*Evlilik gününüze ait bir resminizi kendinizin yapacağı çerçeve ile hediye edebilirsiniz. Kurdele, boya kalemleri, ağaç dalları, düğmeler, ipler gibi materyallerle çeşitli süslemelerden yardım alabilirsiniz.
* Emeğinizle yaş pasta ya da şeker kurabiyelerinden kalpli kurabiyeler pişirebilirsiniz.
* Baş başa romantik mum ışığında en sevdiğiniz müzikle süslü bir sofra hazırlayabilirsiniz. Birlikte en sevdiğiniz yemeklerin olması önemlidir.
*Bir odayı sevdiği çiçek ve balonlarla doldurup şiir ya da mektup yazabilirsiniz.
*Evlendiğiniz günden bu yana size kattığı değerleri maddeler halinde sıralayın. Hatta hoşunuza gitmeyen özellikleri de sıralayın bu büyülü atmosferde bu şekilde bile seni çok seviyorum deyin.
*Çok görmek istediği bir yer varsa işlerini halledeceği zaman diliminde uçak bileti ya da otobüs bileti alın kırmızı zarfta hediye edin. Öncelikle üzerinde eşime, hayatıma, aşkıma tarzı hitap ettiğiniz özel kelimeniz yazsın.

Creative Gifts for Wedding Anniversary


* Alışveriş tutkunu bir eşiniz varsa alışveriş sırasında mağaza ile anlaşıp o güne özel ne isterseniz eşiniz ödeyecek şeklinde jest yapabilirsiniz.
*Sevdiklerinizi örgütleyerek o gün eşimle iyi ki evlenmişim günü sizin suratlarınızın olduğu maskeler hazırlatıp kutlama yapabilirsiniz.
*İş yerine hobisi olan çok sevdiği bir olgu temalı pasta gönderip arkadaşları arasında sürpriz yapıp ardından siz güzel çiçeklerde karşısında belire bilirsiniz
*Resimlerinizin slayt yapıp her detayı hatırladığınız imajı yaratabilirsiniz.
*Yeni bir davetiye kendiniz tasarlayıp takıları şu hesaba aktarın eşimi çok seviyorum şeklinde esprili dille kendisine yaklaşabilirsiniz.
* Yatak odanızı o gün değiştirin bibloları, resimleri mumları nevresim takımlarınızı hatta iç çamaşırlarınızı bile o günün özel olduğunu hissettirin.
* Canlı bir müzik yerinde birden onun için şarkı söyleyebilirsiniz.

            Bu maddelerin her hangi biri inanın çok işe yarayacaktır. Bu eşsiz günde eşinizin kıymetini bilin seni seviyorumlu cümlelerle her anı süsleyin. Mutluluklarla.

Creative Gifts for Wedding Anniversary

You may also like...