Evlilik Yıldönümü İçin Sürpriz Fikirleri

            Evlilik kurumu en kutsal kurumdur. Bu nedenle de haliyle kutsal bir gündür. Evlilik yıldönümü eşler için çok önemli ve çok özel bir gündür. Çoğu çift evliliğinin her yılını kutlar. Çünkü bu onların hala birbirlerine olan sevgilerinin ve birbirlerine verdikleri değerin de göstergesidir. Bu nedenle bu gün her yıl kutlanmalıdır. Organizasyon konusunda iş biraz erkeklere kalıyor. Evlilik yıldönümü sürprizleri genelde erkeklerden bekleniyor. Peki, bu günde neler yapılabilir?

Evlilik Yıldönümü İçin Sürpriz Fikirleri

AKŞAM YEMEĞİ

            Güzel bir akşam yemeğine çıkarılmak bir bayan için gayet yeterli bir sürpriz olabilir. Evden biraz uzaklaşarak evdeki işlerden, sorunlardan uzak romantik bir gün geçirmek iki taraf içinde güzel olabilir. Bayanlar da eşlerine evde romantik bir masa hazırlayabilir.

TEKTAŞ YÜZÜK

            Hiçbir bayan tektaş yüzüğe hayır diyemez. Onlar için tektaş yüzüğün önemi büyüktür. Sevildikleri, değer gördükleri zarif ve hoş bir tektaş yüzük ile onlara gösterilebilir.

GÜL

            Gül tam bir aşk sembolüdür. Kadınlar güllere bayılırlar. Bir demet kırmızı gül de kadınları oldukça mutlu eder.

KOL SAATİ

            Erkekler kadar kadınlarda bu günde erkeklere sürpriz yapmalıdır. Kaliteli ve şık bir kol saatiyle erkekleri mutlu etmek mümkün.

KRAVAT

            Hoş bir kravat da tam bir erkek hediyesidir. Her erkeğin kravata ihtiyacı vardır.

Evlilik Yıldönümü İçin Sürpriz Fikirleri

SLAYT

            Yapılan sürprizin maddi değil de manevi açıdan zengin olması isteniyorsa bu fikir tam da istenilen fikir. Tanışma gününden bugüne yaşanılan anıların resimleri ve aralarda da aranızda geçen güzel, eğlenceli sözlerle dolu bir slayt eşleri çok mutlu edebilir hatta duygulandırabilir. Hem de bu günde eski anıları hatırlamak, o eski heyecanları tekrar hatırlamak çifte çok güzel anlar yaşatabilir.

TATİL

            Tatil de o günün önemini büyütecek bir sürpriz olabilir. Ve bu özel günde anılara yeni anılar katmış olunur. Belki uzun süre çıkılamasa da günübirlik romantik bir tatile çıkılabilir.

DEFTER

            Eşinizle şu zamana kadar yaşadığınız anılar, güzel veya zor günleri yazdığınız. Tarihleri ile birlikte her sayfası anılarla dolu, sizin hikâyeniz yazılı bir defter oluşturabilirsiniz. Kesinlikle çok beğenilecek hem de anıların artık yazılı halde bulunduğu bir sürpriz hazırlamış olunur.

Evlilik Yıldönümü İçin Sürpriz Fikirleri

You may also like...